Egyéb termékeink

Alumínium redőny és screen árnyékoló

Alumínium redőny

Alumínium redőny

A redőny ideális hőszigetelő eszköz, miközben hozzájárul a ház biztonságának megőrzéséhez és a helyiségek megfelelő megvilágításához is. A nyári hónapokban óv a napsugárzástól, illetve a melegtől. A téli hónapokban hozzájárul a fűtési költségek csökkentéséhez.

A redőnyök biztosítják az egyenletes belső klímát

A hőszigetelésről kiváló minőségű és tartós alumínium lamellák gondoskodnak (amelyek poliuretán habbal vannak megtöltve). Az ablak előtti redőny jelentős mértékben csökkenti a helyiségbe áramló zajt is.

Egyszerű müködtetés

A redőnyök hevederrel, vagy motorral működtethetők, a rendszerhez automatikus vezérlés és távirányító, valamint automatika is rendelhető.

Alumínium redőnyrendszereinket többféle változatban, a vevő igényei szerint kínáljuk.  A redőnytokok készülhetnek alumínium vagy szalagpréselt lemezből, egy- vagy kétrészes kivitelben. A redőnyléc és a lefutó alumíniumból készül, a megadott színskála szerinti színekben.

Típusok

N

Sima redőny

N

Kombi redőny (a redőnytokba beépítésre kerül a szúnyogháló)

N

Pliszé előkészítéssel

Működtethetőek kézi, vagy akár távirányítóval irányított motoros meghajtás segítségével.

Motor típusaink

N

SmartHome

N

Revolution

Screen árnyékolók

Modern árnyékoló megoldások – merítsen ihletet!

Hatékonyságuknak és modern megjelenésüknek köszönhetően a screen árnyékolók egyre népszerűbbek, kiegészítik az épület építészeti megjelenését és egyúttal annak szerves részévé válnak. Irodaépületek, lakó- és a passzív házak domináns esztétikai elemeként használatosak. Elsősorban üvegezett homlokzatok és ablakok árnyékolására tervezték. Védettek a napfénytől, megakadályozzák a hő behatolását és ezáltal a beltér túlmelegedését. Pergolák, pavilonok vagy télikertek árnyékolására is használhatók. Az árnyékolók fő előnye a speciális műszaki textilek használata, amelyek lehetővé teszik a fény részleges bejutását a beltérbe, valamint a vizuális érintkezést a környezettel, ugyanakkor megfelelő privát szférát biztosítanak. Nagy számú, minden célnak megfelelő típust kínálunk.

A screen árnyékolók egyedülálló előnyei

– nemkívánatos napsugarakkal szembeni védelem
– energiamegtakarítás
– fényáteresztő képesség
– vizuális kapcsolat a környezettel
– privát szféra védelem
– modern esztétikai elem
– időjárási viszontagságokkal szembeni ellenálló képesség

Soltis és Serge különleges műszaki szövetek

– kifejezetten nagyméretű üvegezett felületek külső árnyékolásához fejlesztették ki
– hősugárzás elleni védelem a belső tér kellemes fényszintjének megőrzése mellett
– időjárási viszonyokkal szembeni fokozott ellenálló képesség, kiváló színállóság és hosszú élettartam

Mindezen tulajdonságok fokozatosan növekvő érdeklődéshez vezetnek mind az építészek, mind a végfelhasználók körében a szóban forgó árnyékoló anyagok iránt.

A Soltis 86 páratlan kilátást és természetes fényáteresztő képességet kínál, ami javítja a felhasználó komfortérzetét. Lehetővé teszi a környezettel való kapcsolat folyamatos fenntartását, ugyanakkor nem lehet belátni a belső térbe. A fényáteresztési tényező megközelítőleg 20%.

A Soltis 92 hatékony hőpajzsként működik. Kültérben elhelyezve a hő akár 97%-át blokkolja. Ez a mikroperforált anyag az elérhető legjobb hővédelmet nyújtja.

A Soltis 92 B/O teljes elsötétítést tesz lehetővé, visszaveri az UV sugárzás, hő és fény 100%-át. Ez a nem átlátszó textil bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A Ghibli III használata ideális megoldást jelent vetítőtermek, oktató helyiségek, stb. esetén.

A Serge 600 PVC réteggel bevont üvegszálakból szőtt anyag, az összetétele 42% üvegszál és 58% PVC. Kiváló tulajdonságaiknak köszönhetően egyszerre kínál hővédelmet és nap elleni védelmet. Megfelelő nappali fény áteresztő képessége természetes légkört teremt a helyiségben, és egyúttal jó kilátást is kínál.

Típusok

N